Jako každý modelářský klub, tak i my plánujeme pro každý rok několik akcí u nás. Pak se také rozjíždíme po českých krajích a navštěvujeme naše kolegy na jimi pořádaných akcích, děti z modelářských kroužků jezdí na soutěže atd. Podívejte se do záložek této sekce. 

Den dětí 2011

Jako každý rok se členové Modelklubu účastnili oslavy Dne dětí.

V neděli 5. června 2011 se uskutečnilo na kardašovořečickém fotbalovém hřišti odpoledne určené dětem.

Den dětí 2011

Zástupci Modelklubu připravili v rámci účasti na odpoledni plném soutěží a her pro všechny zúčastněné malý "modelářský koutek", kde byly k vidění panely s fotografiemi jak z historie leteckého modelaření, tak i obrázky z akcí nedávných (včetně "kapra", který proběhl před týdnem) a samozřejmě zástupci veškerých typů létajících strojů, které máme k dispozici - od "volňásků", přes "upoutance" až po RC větroně, vrtulník a jiné "poletuchy".

Den dětí 2011

Den dětí 2011

Vzhledem k poměrně větrnému počasí a ploše hřiště obklopené vzrostlými stromy, se k letu nakonec odhodlali Michal s EPPákem EASY STAR, Láďa se svým T-REXEM a samozřejmě zástupce mladých modelářů Tomáš, který předváděl něco z akrobacie, se svým XL ZOOMEM.

Den dětí 2011

Den dětí 2011

Den dětí 2011

Den dětí 2011

Den dětí 2011

Den dětí 2011

Samozřejmě nechyběl Honza, který na oslavu Dne dětí odpaloval rakety.

Den dětí 2011

Takže jsme si po deštivém počasí, které nás i s naším leteckomodelářským dnem "Kapr v luftě 2011" zasáhlo minulý víkend, užili krásné slunné odpoledne - možná až moc sluníčka - jsem poněkud připálen ;-).