Jako každý modelářský klub, tak i my plánujeme pro každý rok několik akcí u nás. Pak se také rozjíždíme po českých krajích a navštěvujeme naše kolegy na jimi pořádaných akcích, děti z modelářských kroužků jezdí na soutěže atd. Podívejte se do záložek této sekce. 

Kapr v luftě 2011

Rok utekl jako voda a přiblížil se květen, kdy plánujeme již šestý ročník akce Kapr v luftě. Pro tento rok jsme zvolili termín 28.5.2011, přičemž můžete přijet již v pátek a vydržet s námi až do neděle. Další podrobnosti uvidíte po rozbalení těchto úvodních slov.

Kapr v luftě 2011

Abychom věděli, kdo jste se rozhodli nás navštívit a společně strávit modelářský víkend, připravili jsme opět registrační formulář. Bude (v tuto chvíli ještě není) vystaven v odkazech v tomto článku. Současně v sekci "Ke stažení" bude dán k dispozici tiskopis ohledně Vašeho modelu, který by bylo dobré si připravit a buď přivézt osobně či dopředu poslat mailem na info@modelklub.eu , aby komentátor měl během Vaší ukázky o čem hovořit a model dostatečně představit ostatním modelářům a divákům.

Spaní je možné na letišti ve stanech, či v přívěsech. Od pátku bude na místě stánek místní hospody. V sobotu dopoledne od 9:00 máme připraveno pár ukázek činnosti dětí z modelářských kroužků a po obědě hlavní program pro diváky.

Máme pro Vás připraveno pohoštění, kteří pravidelní návštěvníci znají - k obědu kapr na pivě a v podvečer prase na rožni.

Pamatovali jsme i na Vaše partnerky - pro letošek zavádíme novinku - pro Vaše večerní pobavení bude pod velkým stanem kapela, která hrála na našem plese. Můžete tedy společně "šoupnout" pantoflem.

Sobotní akce bude ozvučena profesionálním zvukařem, komentovat celý den bude dvojice modelář a nemodelář.

Očekávejte pohodovou akci na jihu Čech v hezkém prostředí s partou stejně "postižených" lidí.

Přijměte tedy naše srdečné pozvání.

(Pozn. tyto informace již neobsahují registrační formulář - překlápěli jsme web do jiného systému na jiném webhostingu - 23.11.2011)